POWER!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czuwaj!
Spotykamy się w najbliższą sobotę 13:13 na placu II LO w Radomsku, czyli pod hufcem.
Zbiórka potrwa do 15:30
Strój - polowy + buty na zmianę.
Co zabieramy? Tutaj szansa na wykazanie się.
Rekwizyty do filmu, czyli wszystko co może się przydać. Maski, sztuczne włosy, śmieszne rzeczy itp(Cokolwiek wam będzie pasowało do którejś ze scen, a może wymyślicie swoją), a oto lista scen:
- Ponieważ mamy dostęp do "specjalnego pomieszczenia", zrobimy coś jak wiadomości, jeden z was będzie prezenterem i będzie opowiadać o Stalowej, w tle będą migały zdjęcia, lub takie coś jak w TVN albo gdzieś. Czy ktoś się zgłosi, kto weźmie ubrania na przebranie by zostać prezenterem w telewizji?
- Noszenie czegoś w grupie
- Nadawanie Morsa chorągiewkami
- Scena Musztry, tj. ustawiania się w szeregu
- Skakanie na drzewo
- Scena jak siedzicie w aucie a jeden z was prowadzi (oczywiście auto wyłączone)
- Scena w której udajecie lekarza
- Scena walki
- Scena przeciągania liny
- Scena naboru
- Scena nagrywania filmu
- Scena jak ćwiczycie w sensie jakieś ćwiczenia fizyczne
- Scena jak ktoś z was się czołga
- Scena powrotu do Bursztynowej Trzynastki
- Scena zapowiedzi odrodzenia Stalowej
Dodatkowo, osoby które nie zapłaciły na koszulkę bądź składki, przynoszą pieniądze na tą zbiórkę.
W razie pytań bądź pomysłów, komentujcie.
POWER!
"Skauting stara się uczyć nas żyć, a nie tylko urządzać sobie życie." ~ B-P.
Ja mogę wziąć jakąś koszule ładną dla prezentera ja mogę nawet być prezenterem ale się zobaczy Oprócz tego statyw , może mi się uda wziąć fartuch lekarski i maseczkę do tej sceny z lekarzem
Mogę też wziąć mini ciężarki do sceny z ćwiczeniami
Mogę też wziąć maskę konia XD może się przyda
Super! Jak tylko dasz radę to... bierz wszystko, przyda się na pewno i będzie śmiesznie
"Skauting stara się uczyć nas żyć, a nie tylko urządzać sobie życie." ~ B-P.
Strony: 1